Hui. Täälläpäs on ollut hiljaista. Pahoitteluni.

Arabuusimiehet on ollut jotain pari viikkoa tässä nurin, levyssä vissiin vikaa tms. joten voi olla, että kohta räsähtää taas. Enivei, diapositiiveja löytyy kyllä mitä skannata, samoin uutta piirrettyä matskua ja 3d-skenelläkin tapahtuu. Wacomi on jäänyt vähän vähemmälle mutta eiköhän siitäkin jotain irtoa ja öljyvärit on viuhunu myös. Tuntuu, että näin koulun myötä uutta intoa hommiin on taas löytynyt ja tavallaan ne oikeat inspikset. Voisin jopa väittää, että pieni ei-veppihommien tekeminen on tuonut sitä intoa sinänsä takaisin, että nyt sen leiskan ja netissä heilumisen sijaan inspiraatiota voi/pitää hakea öljyväri- tai 3d-duuneihin ihan muualta. Piristävää.

Päivittelen silti sikiöasentoa melkeinpä joka päivä kunhan jotain mielenkiintoista pölistävää löytyy tai löydän jotain joka itseäni sattuu sillä hetkellä kiinnostamaan.

Joku on varmaan jo kerennyt huomaamaan, ettei tuo kamera-linkki toimi. Kyseessähän on siis webbikamerani ja vaikka kamerassa ei fyysisesti mitään vikaa ole, on kuitenkin ongelma piuhan päässä, sillä yksinkertaisesti vapaita USB-paikkoja ei löydy. Wacomit, parit skannerit, digikamerat etc. vie sitä tilaa nykyään. Katson josko saan tuosta karsittua, olisi kiva kuitenkin pyörittää kameraa 24/7… ainenkin melkein :-)

Ei Kommentteja