Yar,

Taas on blogi ollut hiljaa kuin huopatehtaalla. Pitäisi varmaan sivuja päivitellä ja tehdä kaikenlaisia uusia juttuja. Bloggeriin on näemmä lisätty kaikenmaailman kommentoinnit ja sähköpostibloggailut mikä mahdollistaisi kivan mobiilikirjoittelun.

Kaikenlaista härdelliä

Kaikenlaista hässäkkää on tapahtunut, Peli etenee ja ylityötunteja on myytävänä. Kävi tuossa taannoin hauska juttu sinällään, Stokan nurkilla oleva kahvila oli anastanut valokuvaportfoliostani yhden kuvan mitä olivat sitten käyttäneet luvatta jo jonkun aikaa kunnes siihen törmäsin. Onneksi tekijänoikeuslaki on jämäkästi artistin puolella tässä vaiheessa, joten ei muuta kuin nelinumeroista laskua eteenpäin ja äskenhän se sieltä tilille napsahti.

Assytkin tuossa meni ja oli oikein leppoista. Ei vaan saa kyllä millään parempia kelejä aikaan kuin sillon oli, kallioilla lekotellessa ja olutta nauttiessa. Graffakompo oli ihan ok, tissit voitti ja hyvät duunit jäi jälkeen. Mikäs siinä. Juryssä oli kivaa ja telkassakin käytiin, humalassa tietty siihen aikaan. Assykuvakin löytyy vielä täältä. Heitän sen tuonne portfoliopuolelle joskus tai sitten päivitän vasta uusien sivujen yhteydessä.

pelit

Parin viikon päästä olisi lahdessa taas lautapeliviikonloppu. Odottelen sitä kyllä kohtuu innolla, taas on ilmestynyt paljon hyviä ja omalaatuisia pelejä mitä ei ole vielä kerennyt testaamaan. Omat suosikkini viime ajoilta on mm. Memoir ’44 ja Power Grid. Näemmä lautapelit.fi ja Safe Havenin posse sai Carcassonnen Stokalle myyntiin ja kerettiinpä se valita juuri vuoden peliksi Suomessa. Hyvä vihdoinkin saada jotain vähän järkevämpää sinne listoille niiden ainaisten tsägäpelien joukkoon.

Mac

Macci-himo iski aika pahasti tuossa taannoin. Oma koneeni, 2001 lopulla hankittu pariprossuinen PC on tuottanut kaikenlaista ongelmaa koko elinikänsä ajan ja on aika vaihtaa. Alkuun tuli mietittyä lähinnä leikillään jotain Powerbookkia kun kannettavat kiehtovat, mutta mietin myös potkinko itseäni jalkaan pelkästään kannettavuuden takia. Sitten heräsi ajatus siitä, että tässä on viimeiset 13+ vuotta tuijoteltu windowsin eriasteisia virheruutuja ja vittumaisuuksia ja pakkohan se on switchata kunnolla. G5 kehiin ja säästö alkakoon. Ajatus siitä, ettei tarvisi enää mikkisoftan tuotteisiin koskea on aika häkellyttävä. Siirto uuteen ympäristöön ei sinällään pelota, moni on sen jo tehnyt ja tulee varmaan tekemään. Pikainen katsaus softapuolelle paljastaa, että samat ohjelmat sielläkin pyörii pelit mukaanlukien.

Jaa

Kommenttisysteemi on näemmä paskana. Yllättävä käänne. Kaikki tämä suorastaan kiljuu uusia sivuja.

Ei Kommentteja