Noniin, yritetään aktivoitua taas. Viiden viikon lomat on takana, kolme viikkoa kreikan saaristossa ja kasakaupalla niin valokuvia kuin päiväkirjamerkintöjä. Molemmat tulevat aikanaan tännekin, samaan tyyliin kuin pari vuotta sitten. Kovaa oli seikkailu ja älyttömästi mieleenpainuvia kokemuksia.

Tuli myös todettua, että jo viikossa sai sellaiset seikkailut aikaan, ettei uskoisi sen edes onnistuvan kun puhutaan kuitenkin vähän hitaammasta matkailusta mitä saarihyppelyyn kuuluu. Myös kaupunkilomailu sai uuden käänteen, aikaisemmin olen suhtautunut niihin aika nihkeästi. Ateena on ihan älyttömän hieno kaupunki, se on järkevästi suunniteltu, metro toimii kuin legendaarinen junan vessa ja kaiken keskellä on iso pala historiaa. Ja ei, ei siellä Kreikassa tai Ateenassa ollut liian kuuma.

Loman loppuaika menikin sitten uutta asuntoa remontoidessa, sekin on jo aika kuosissa ja kuvia siitä myöhemmin. Loman loputtua alkoi uudet seikkailut Sumean studiossa Digital Chocolatella, vaihteeksi vähän pienempiä pelejä, uusia ihmisiä ja työtapoja. Näin neljännen viikon ollessa lopuillaan voi vain sanoa, että aika hankala tästä on huonoja puolia keksiä. Jengi on ihan älyttömässä vedossa ja innostunut siitä mitä tekevät ja neljän viikon aikana on päässyt konseptoimaan ja kelaamaan kaikkea maan ja taivaan väliltä.

Kodin säätö vielä jatkuu ja siinä sivussa päiväkirjan siirto wordpressiin + kuvien säätö. Ennenkuin nuo jälkimmäiset ovat täysin valmiit, tuskin pistän reissusta mitään nettiin, joten vielä saa hetken odottaa.

Edit: Testailen uuden wordpressin tageja.

1 Kommentti