Nyt tulee pitkästä aikaa kunnon perinteistä haircut-bloggausta :)

Post-joulu

Joululahjaksi tuli kaikkea kivaa. Hienoin oli ehkä leipägrilli, joka on saanut jo paljon rankaisua heti paketin avaamisen jälkeen. Tuli myös ihan ältsin hieno 2007 pöytäkalenteri, jossa on eri artistien kuvituksia per sivu. Se on itseasiassa niin hieno, etten ole raaskinut heittää jo poisrevittyjä sivuja pois. Tarvii kehittää niistä jotain. Tuli myös hieno laukku, paita yms. Ja tietty suklaata, kinkkua ja pipareita tuli vedettyä ihan hulluna.

Ekaa kertaa on tullut ryntäiltyä jonkin verran myös alennusmyynneissä. Lienee joku koukutuksen merkki kun voi sanoa, että on tehnyt löytöjä. Hieno 99e takki löytyi vajaalla 40e:llä ja Hemtexin -40% sai tuta kauhuja. Myös eräs arabia/iittala tehtaanmyymälä tuli raidattua ja siellä oli alennustuotteina paria sarjaa mitä olen jonkin aikaa diggaillut. Mukaan lähti kaikenlaista :)

Lautapelailua

Tuli ekaa kertaa käytyä Lautapelit.fi:ssä muuton jälkeen. Kivan paikan ovat tyypit kasanneet. Alkujaan menin sinne vaan hakemaan firmalle lahjakortit viime syksyn/talven lautapelailuista (yleensä saadaan noin 10+ pelikertaa, jotka pisteytetään ja loppujen lopuksi kaksi parasta palkitaan 30 & 20 euron lahjakorteilla). Toisin kuitenkin kävi ja mukaan tarttui Cluzzle mikä on sivuston mukaan loppu, mutta niitä oli kaksin kappalein hyllyssä. Toni herätys :)

Duunin lautapelailut ovat olleet varsin mukavia settejä. Pelikausia on järjestetty pari kappaletta ja molemmilla kerroilla pelikertoja saatiin kasaan noin 10+ riippuen vähän projektin tilanteesta + kuinka paljon on tulossa pelaamaan. Ekalla kerralla joskus 2005 taidettiin saada noin 9 pelaajaa mukaan 40 duunarista, nyt viime syksyn seteissä mukana peleissä oli yhteensä 14 ihmistä.

Pelit piti aloittaa pikkasen hitaalla vaihteella, käsittääkseni suurin osa pelaajista oli sellaisia, jotka eivät uusin lautapeleihin ole juurikaan koskeneet, joten Carcassonne: H&G ja Pirate’s Cove pyöri alussa aika paljon. Pelaajat kuitenkin pääsivät messiin nopeasti, jonka jälkeen onkin pelattu kaikkea mahdollista. El Grandesta tykkäsivät kaikki, Princes of Florencea on hakattu julmetusti. Power Gridin mekaniikat kiinnostivat ja revanssia luvattiin. Caylus taisi upota todenteolla ja sitäkin pitää peluuttaa uudestaan. Modern Artissa käytiin kunnon kilpahuutoa ja Bangissa nähtiin aivan uskomattomia virityksiä sheriffin ampuessa oman apulaissheriffinsä ja siitä syntynyt kiljunta kaikuu vieläkin Bugbearin käytävillä :)

Tällä hetkellä ei ole oikein mitään peliä mitä ei uskaltaisi Bugbearilaisilla peluuttaa, jotenkin oletin, että kynnys noille astetta kovemmille peleille olisi korkeampi, mutta kyllä kai pelikansa hyvät pelit tietää jo kaukaa :) Pelityyli on aika rauhallista eikä puukko tms. kauheasti viuhu, joten oma pelityyli täytyy mukauttaa. Jääväänkin silti itseni peleistämme ja viime kauden sijoitus olisikin ollut 2. sija… Saas nähdä tarviiko jääväillä enää ens kaudella, aika hyvin tuntuu jengi jo pelit tajuavan.

Ei Kommentteja