Penseetä. Amazon failasi tilauksen kanssa varmaan ensimmäisen kerran. Tai no, suurin osa kirjoista mitä yritin tilata olikin loppu amazonilta ja uusintapainosta odoteltiin ties milloin. Katselin hetken, että jaa-ah, enpä jaksa kirjafixiä odottaa ja muuttelin sitten tilausta vähän sellaiseen suuntaan, että ehkä se posti sieltä jotain kohtapuoliin pullauttaa.

Tässä muuten meikäläisen suppea toivelista. Häikäilemättömästi rippailen kirjoja kyllä Mertenin listoilta aina silloin tällöin. Osta mulle jotain niin saat vaihdossa Stalingradin hardcoverin? :)

Pistin vihdoin huuto.nettiin läjän tai kaksi dvd:itä myyntiin. Pöydällä on vielä joku 30 levyä odottamassa myyntiinlaittoa ja homman nimi on lähinnä pakollinen hyllynputsaus. Sinällään dvd:iden myynti on kohtuu ärsyttävää, tarvii lisäillä kaikki nippelitiedot niin ääntä, kuvaa kuin extroja myöten. Olen yrittänyt päästä about siitä mistä aita on matalin, eli extrat tulee listattua aika summittaisesti koska tätä nykyä ainakin meikää kiinnostaa enemmän kuva ja ääni kuin varsinaiset lisukkeet. Ja jos joku nyt huutamassa on niin voisi olettaa, että on jo levyn speksejä jostain tsekkaillut.

Jooh. Sotakin on about päättynyt. Mitähän sitten keksisi? Koulussa duunaillaan fysiikkaharjoituksia pomppivilla ja kaatuilevilla objekteilla. Siis ihan animoidaan.

“My feelings – as usual – we will slaughter them all”

Hah. Arvasin! Mohammed Saeef al-Sahaf sai omat fanisivut. Itse olen miehen suuri kannattaja ja fani ja toivottavasti miestä nähdään tulevaisuudessakin.

“Our initial assessment is that they will all die””

Ei Kommentteja