hoo, vähän taukoa ollut.

Lomat meni Heinolassa ja teki kyllä hyvää. Viime ajat on ollut aika hektistä touhua ja jotain semi-burnout-boretustakin on ollut havaittavissa, osittain koulujutuista johtuvaa ja osa sitten jostain omista haahuiluista. Sellasta pseudotaiteilija-angstia tai jotain.

Enivei. Heinolassa pelailtiin kaikenlaista ja hauskaa oli, Carcassonne, Tigris & Euphrates ja Tikal tarjosivat pirun tiukkia ja siksi niin nautittavia pelikokemuksia. Teemu oli hommannut Carcassonneen sen uusimman lisäosan mikä teki pelistä hieman pidemmän ja hitusen vaikeammankin. Sari diggaili Carcassonnesta sen verran, että piti käydä tänään hakemassa kyseisen pelin kevyt variantti, Carcassonne: Hunters & Gatherers hyllyyn mikä nopean silmäilyn jälkeen vaikuttaa varsin järkevältä kokoonpanolta ja ainakin ihan perus-carcassonnea tuntuu parantavan melkoisesti.

Tänään pistin myös järkyttävän määrän dvd:itä pakettiin ja postiin, koko hoidon postikuluiksi tuli about 41 euroa, mutta tulihan koko setistä ihan hyvin käteistäkin. Jos jollain on myydä hyväkuntoinen maasto/freestylepyörä niin tänne vaan postia. Tarvetta olisi, nääs.

Ei Kommentteja