Koulussa on aika rento viikko ilman vappuhulinoitakin. Katsellaan advanced lightning riggei sun muuta kikkailua. Perjantaina olisi synttärit (25) ja tuparit, anonyymit blogiystävät voi lähettää lahjoja amazonin wishlistiltä :)

Kävin hakemassa Safe Havenista Hammer of the Scots -lautapelin. Kaksinpelattava, about pari tuntia kestävä mittelö suoraan Edward I:n ja Brucejen ajoilta. Vaikuttaa pirun hauskalta ja historiallisesti tarkalta ja silti aika helpolta. Tästä innostuneena kaivoin amazonista pari aiheeseen liittyvää kirjaakin esiin jotka varmasti löytyvät hyllystä jossain vaiheessa.

Kirjoista puheenollen, Sajerin Forgotten Soldier tuli luettua ja tässä samalla droppaan ww2:n hetkeksi. Sitä on viime kuukausien aikana tullut luettua varmaankin noin 3000 sivua joten voi tehdä jo ihan hyvää olla hetki erossa aiheesta. Siltikin, heti kirjan suljettuani nappasin Asimovin Foundation and Empire kirjan lukuun ja sekin on kohta vedetty läpi. Hyllyssä lähitulevaisuuden lukua odottavat ainakin Gaimanin American Gods, Clancyn Rainbow Six ja Harrisin Fatherland jonka jälkeen suuntaan varmaan omalle sarjakuvahyllylleni pariksi kuukaudeksi taas. Toisaalta, Heinz Guderianin klasari Achtung Panzer! on aina kiinnostanut :-)

Berkovi tuntuu voivan ihan jees. Se ei diggailut kauheasti tuollaista ihmeen lohiliemiviritelmää mitä myytiin säilyketölkeissä, mutta nappasin kaupasta pari erilaista hyytelötsydeemiä jotka tuntuvat maistuvan ihan mainiosti. Kissa teki aamulla vielä sopivan herätyksen hyppäämällä sängylle noin viisi sekuntia varsinaisen kellon soitua. Ei tarvi mitään snoozea enää kun kissa ravistelee hereille :-) Lisää kuvia taas joskus…

Ei Kommentteja