Urgh. Vammaisena piirteenä kommentointihäkkyrälle näkyy olevan se, että joka kommentin myötä blogini näyttää “päivittyneen” Pinserin Blogilistalla. Voi toki olettaa, että alkuhuuman jälkeen kommentteja ei nyt sada ihan jatkuvasti, mutta kai tuosta päivitysvimmasta tarvii hetken kärsiä. Toisaalta, en taida ikinä blogata päivässä monta kertaa putkeen vaan teen sen yhden entryn ja annan olla. Joskus harvemmin olen lisännyt näihin entryihin jotain, mutta pääasiallisesti mitään uutta kommenttien lisäksi ei pitäisi näkyä kun kerran olet päivityksen käynyt katsomassa. Ja jos jotain uutta on niin näet sen varmaan seuraavalla kerralla kun blogia vilkuilet.

Puuh, mutta joo. To-do lista on kasvanut taas hitusen, yhden veppisivun sain juuri tehtyä ja toinen olisi tulossa, sitten on jo vähän pidempään pitänyt iskeä uutta valokuvamatskua sun muuta sivuille. Kauhea vääntö myös ollut, että sitä mahtuu siihen perinteiseen 9-5 aikatauluun Mörkönallen luolassa ollessani ja loppuilta menee yleensä idlatessa jonkun leffan ääressä. Eiköhän tämä tästä toivottavasti taas urkene.

DVD

Viime aikoina on tullut kelattua taas Tarantino-pätkiä uusien julkaisujen muodossa. Jackie Brown varsinkin on ihan helmi ja varmaan Tarantino-pätkistä se parhain. Extroista näkee myös, että taitaa se olla Tarantinonkin lemppari. Jos mukana on kokonaisuudessaan megahelmi Chicks with Guns niin voiko siitä ylöspäin enää nousta? Pulp Fiction tuli katsottua myös aiemmin ja arvostus leffaa kohtaan nousi taas ripauksen. Tälläisiä hyvien leffojen pitäisi juuri olla, uusintakerroilla ne paranevat ja sen jälkeen kun juoni on selvillä niin voit keskittyä hahmoihin. Tylsät ja valmiiksipureskellut pätkät tunnistaakin helposti siitä, että juonen nähtyäsi/tajuttuasi leffan pariin ei tarvitse enää palata ellei ole ihan pirun tylsää. Omalla tavallaan Tarantino duunaa aika teatterimaista kamaa näyttelijöilleen. Reservoir Dogs pitäisi vielä hommata, vähän harmittaa vaan ettei em. levyjen kaltaisia spessuversioita tuosta ole vielä ilmestynyt. Tai no on sellainen yhden levyn, mutta kuvasiirto on kuulemma mitä on jne. Play.com:ssa on siltikin aika pirunmoiset alennukset päällä ja sieltä noita saa miljoona kertaa halvemmalla. Pisti taas mietityttämään, että hiljattain ilmestynyt Gangs of New York maksaa paikallisessa anttilassa sen 27+ euroa ja Playstä sen saa tällä hetkellä 14 eurolla. 27 euroa on aika pirun järjetön hinta dvd:stä ja joku 20 euroa on se raja meikällä minkä viitsin levystä maksaa, että sen saa suoraan käteen.

Lautapelejä taas

Viime viikonloppu meni Jyväskylän vaikutuspiirissä lähinnä lautapelejä hakaten. Saatiin kasaan taas vanhoja Heinolan tuttuja jotka luonnollisesti ovat levinneet ympäri Suomea ja oli tilaisuus pelitestailla jotain joulun antimia. Mystery of the Abbey oli meikän lemppari, kyseessä on Cluedo-tyylinen etsiväpeli jossa selvitetään kuka luostarin 24 erilaisesta munkista on raaka murhaaja. Peli on luonnollisesti Cluedoa miljoona kertaa hauskempi ja haastavampikin koska mukana on ripaus tuuria ja teema on erittäin vahvasti sisällä pelissä. Menemättä sääntöihin sen kummemmin, pelissä voi kysellä muilta pelaajilta ovatko he nähneet sitä ja sitä munkkia ja luonnollisesti kysymykset pitäisi muotoilla niin, ettei muut pelaajat saa vihiä siitä mitä ajat takaa. Pirate’s Cove oli myös ihan helmi ja vähemmästäkin tuli mieleen The Secret of Monkey Island ja oma pelinikin lähti hienosti käyntiin kun vastapelaajan kanssa tuli merellä hieman kärhämää ja oma paattini sai vähän mustelmaa six gun saluten muodossa (kaikki saamasi vahinko toistuu jokaiseen osumakohtaan sen yhden valitun sijaan). Pelissä on toki paljon tuuria mukana, mutta sen takia nähtiin myös paljon matseja joissa selvä altavastaaja sai räiskittyä isompaa laivaa kunnolla ennenkuin isomman laivan massiivinen tykkipatteri onnistui edes osumaan. Coloretto oli myöskin hilpeä ja tätä on tullut viime aikoina pelattua ihan pirusti. Niin julmetun simppeli korttipeli, mutta selittämättömällä tavalla tosi addiktiivinen ja mitään suoraa tietä voittoon ei tunnu olevan.

Jees, lähdenpä töihin. Tänään menee pitkään.

Ei Kommentteja