Edellä mainittu Fog of War oli aivan mainio ja tietty yksi näytös kun oli niin se oli myös tupaten täynnä. Forum 1 ei ole paras sali jos tarvii olla hitusenkin keskirivin etummaisella puolella. Ennen varsinaista päänäytöstä esitettiin noin 20 minuuttinen Werner Herzog Eats His Shoe mikä oli yllättävän relevantti ja hauskakin. Kyseisessä pätkässä Herzog halusi enemmän julkisuutta Morrisin tulevalle elokuvalle Gates of Heaven ja halusi, että joku isompi studio ottaisi sen levitykseen. Saadakseen porukkaa ensi-iltaan, Herzog söi siis omat kenkänsä ja tupa oli aika täynnä. Toinen syy kengän syömiseen oli tietty lupaus, että jos Morris joskus ohjaisi elokuvan, Herzog söisi kenkänsä jotka lupausta tehdessään piti jalassa. Kengät olivat kyllä nähneet kaikenlaista, mutta sipuli + chili-viritelmien kera, litra ankanrasvaa ja viisi tuntia kattilassa tekivät terää.

Pistin huuto.nettiin rojua myyntiin. Tai no rojua ja rojua, mutta kuitenkin. Sinä siellä, aloitteleva tai jo hieman kokenut valokuvaaja. Osta hyvä kamera! Mukaan saat vielä 50mm objektiivin, filmilaukun, 10+ rullaa hyvää filmiä ja paristoperän kameraan!. Tai sinä, trendikäs ja hip kaduntallaaja, Sonyn NetMD minidisc odottaa ottajaansa. Testivoittaja ei skippaa tai pompi vaikka pyörisit tukevassa humalassa alas kaivopuiston kallioita.

Duunissa löytyi tulevalle pelille kova kilpailija. Onhan Activision iso lafka, mutta ei niiden nyt aivan kaikkea tarvisi julkaista :-)

Ei Kommentteja