World of Warcraft

Syytän työkavereitani.

Dark Age of Camelotia viimeksi pari vuotta sitten pelattuani on ollut aika hiljaista MMORPG-rintamalla. Kuitenkin duunissa on pientä säpinää ollut Blizzardin myöhästyneet nettiropen kanssa ja Blizzardin luoma maailma on kuitenkin aika kiehtova. Vaikkakin olen ehkä hitusen loppuunpalanut ns. netti”roolipelien” kanssa (lähinnä, koska RP-servereitä omaavat pelit eivät tue nimeksikään niille servereille asetettuja sääntöjä) niin ajattelin, että kai sitä WoWia voisi testata jos siihen asennoituisi vähän enemmän nettimoninpelinä kuin roolipelinä.

Ongelma nettiropeissa on lähinnä sisällön vääjäämättömästä puutteesta tuleva tylsistyminen joka yleensä näyttää päätään siinä 1-2 kuukauden tahkoamisen aikana. Tämän jälkeen pelin alkaa näkemään numeroina, suhteina, optimointeina yms. eikä grafiikalla ole mitään merkitystä. Optimaaliset hahmot, parhaat paikat expottaa jne jne. Sama meininki, eri kuoret.

Blizzardin tavasta tehdä MMORPG-pelejä on kuitenkin sen verran luukutettu, että pakkohan se on itse tsekata miten muiden pelien suuret vittumaisuudet on parannettu. Jotain hyvää olen sentään kuullut, joten eipä se nyt paha ole testata kun pelilläkin oli hintaa vaan 39 euroa.

Katsellaan, örkki-warlock tässä on syntymässä Burning Legion serverille, saa nähdä kauan pitää launchipäivänä jonottaa, että pääsee pelaamaan.

Ei Kommentteja