5:36 Huomenta. Yöllä oli kuuma, mikä vaikutti unen laatuun.

5:40 kämpästä löytyi vihdoin ilmastointi! Tämän puute ei ole ollut ongelma, kelit kun ovat yhden yöllisen sadekuuron myötä pysyneet kohtalaisen siedettavina ja vasta parina viime päivänä on lämpöä ollut sen verran, että ns ovat merkittävästi vaikuttaneet huoneen lämpötilaan.

Ilmastointi oli ovelasti piilotettu ikkunan lähellä olevan ritilan taakse ja käyttöliittymä koostui yhdestä napista :) sitä on selvästi tullut totuttua kaukosäätimellä toimiviin ilmastointeihin – ei saadinta, ei ilmastointia

6:10
Lexingtonin ja 53rd streetin metroa odotellessa. sikäli jännää kun ei tiedä koska tulee ja millä aikataululla nämä edes liikennöivät.

6:36 Penn Stationilla. Näemmä tyyli junien kanssa on se, että sen raide ilmoitetaan vasta noin 10 minsaa ennen lähtöä. Kiehtovaa ja jännittävää.

Penn Stationille mennään muuten käytännössä Madison Square Gardenin kupeesta, MSG vaan sattuu asumaan Pennin päällä.

9:26
Ohitettiin New Haven tuossa joku aika sitten. Vähän hankala sanoa tästä etenemisestä, juna kun tuppaa seisomaan siellä täällä vähän väliä.

Mukavana yllätyksenä on toki se, että vaikka tämäkin oli halvin mahdollinen juna, vastaa se ehkä enemmän kuin hyvin suomen IC-junia. Paikoilla on tilaa ja niillä on mukava istua, sekä koko kabiini on ilmastoitu. Public WiFikin löytyy, mutta ei siinä kyllä dataa liiku :)

Konduktööri kävikin sanomassa, että edessä on jotain rakennustöitä ja odotellaan vielä viisi minuuttia. Käytössä on vain yksi raide.

11:26 Providence ohitettiin äsken, ollaan vissiin 20-30min aikataulusta jäljessä mitä konduktooria äsken sattumalta kuulin.

Maija halusi tähän lisattavan, että vieressä istuva mies katsoi oudosti kun haistelin sukkaani.

14:41 Selvittiin Bostoniin missä Heikki & Leila olivat vastassa. Kovin on erinäköista kuin nykissä. Boston onkin kooltaan noin Helsingin kokoinen, joten korkeita taloja on paljon harvemmassa. Leila on aika kova puhumaan ja sanoo minua Rekomieheksi, eikä muista Maijan nimeä :)

Käytiin Not Your Average Joessa syömässä, hampurilaista napaan ja jälkiruuaksi strawberry sweetcakea :)

_MG_9695
“Rekomies! Rekoman!”

20:42 Päivä on mennyt aika rennosti, tultiin tiluksille Arlingtoniin ja ensitöiksi kaikki suorittivat synkronosoidun tipahduksen unen valtakuntaan. Jokusen tunnin jälkeen lähdettiin kaupungille katselemaan vähän paikkoja, haettiin Anne-Louise ja loppuilta meni rentoillessa.

Huomenna olisi tarkoitus tsekata parit museot, itseäni kiinnostaa USS Constitution, joka on vanha 1700-luvulla rakennettu sotalaiva. Käyttivät laivan speksejä mm. Master & Commanderissa Ranskalaisen Acheron-frigatin mallina.

Ilma Bostonissa muuttui vähän synkemäaksi, huomiseksi lienee luvassa sateita.


Seuraava päivä

1 Kommentti