9:47 Lähdetään uimaan paikalliselle järvelle. Uimisesta on tullut unelmoitua välillä kaikkein kuumimmilla hetkillä, jopa sen verran, että joskus tuumin kuinka likaista Hudsonjoen vesi oikeasti mahtaa olla :)

11:36 Town of Arlington reservoir beach oli ihan mukava. Isommasta järvestä rajattu pieni lampi oli hitusen kloorattu, mutta vesi varmasti +22C, joten olla kelpasi. Lammessa oli myös omassa nurkassaan sorsajoukkue, jota uimavalvoja vartioi puhaltamalla pilliin aina jos joku uimari eksyi liian lähelle.

_MG_9870
Leila diggaili aika paljon uimarannan leikkiradoista ja liukumäistä

_MG_9882
Ranta oli osa isompaa lammikkoa, joka oli rajattu omaksi pieneksi lammekseen – vedessä oli pientä kloorin tuoksuakin

12:10 Tehtiin nopea kierros Bentleyn yliopistolla. Jenkkiläistä yliopistoelämää tulee oikeastaan nähtyä vain television/leffojen kautta, joten oli kiva kiertää pikkaisen oikeaa kampusaluettakin ja ihmetellä mm. yliopistoiden urheilijastipendejä ja ylipäätään selkeästi tärkeänä pidettyä osaa yliopistoelämää.

_MG_9883

13:32 Kaytiin Lady Siamissa syömässä.
Ei mikään hienoin paikka, mutta ruoka oli mainiota ja tarjoilijalla oli hauskaa Leilan kanssa. Tarjoilijan nostaessa molemmat peukalot ylös, Leila matki tätä nostamalla etusormet ylös – ei ihan motoriikka taivu peukaloihin vielä :)

14:49 Käveltiin tässä Arlingtonin ympäristössä ja täytyy kyllä todeta, että jenkit kyllä puunaavat puutarhojaan ja pihojaan täydellisyyteen asti.

Läheisellä leikkikentällä oli leijanlennättäjiä ja aika hyvin ne lensivätkin kun paikka oli kohtuu korkealla ja nakymätkin hienot. Tässä käytiin edellisenä iltana pyörähtämässä.

_MG_9896
Näkymiä kukkulan päältä Bostonin keskustan suuntaan

_MG_9900

_MG_9905

_MG_9916

_MG_9921

_MG_9922

_MG_9928

15:41 Harvard Squarea kaytiin katsomassa ja paikallisesta Coop-kirjakaupasta (joka on ilmeisesti Barnes & Noblen ylläpitämä) löytyi taas kasa kirjallisuutta mukaan. Kirjakaupat ja halpa taala jenkeissä ovat kyllä tappava yhdistelmä :)

16:35 Massachusettsin osavaltiokin on kuulemma määrännyt, että tästä eteenpäin on taksienkin oltava hybridejä. Priuksia on Bostonin kaduilla näkynyt aika paljon – parhaimmillaan ne ovat loppuneet kaupoista.

Eipä sinänsä mikään huono suunta. Näyttää koko ajan enemmän siltä, että öljyn hinta nousee taas rankasti heti kun tästä lamasta edes pikkaisen noustaan. Vertailee vaikkapa ’92 lamaan jolloin barreli oli 20$ ja nyt se hädin tuskin tippui 60 taalaan. Ehkä ne 200-250$ barrelihinnat tällä kertaa jopa toteutuvat kun viimeksi päästiin 150$ asti.

18:05 Jaaha, tultiin asemalle ja vähän ihmettelin miksei taulussa näkynyt 6:40PM lähtevää junaa ollenkaan. Lippuja tarkasteltuamme sai todeta, että Penn Stationin myyjä käsittää sanan “sunday” sanana “friday”. Eli weekend trippi olisikin siis noin kuuden tunnin päivätrippi.

Noh, onneksi saatiin liput 6:30 lähtevää junaan, tosin väliä piti maksaa vielä 60$

18:30 näkemiin Boston, mukavaa oli ja oikein hyvää vaihtelua NYC:n hälinälle. Varmasti pitää tulla vielä uudestaan.

20:27 “Folks, the train is fully booked. If there’s something next to you other than a human body, make sure the seat is available.”
-kuulutus

21:45 “We’re gonna make a nice’n’quick stop at Bridgeport – Get ’em off, get ’em off, get ’em off!”
-konduktöörin radio

23:50 Jee takaisin oxbridgen asunnoissa. Saatiin vielä isompi asunto käyttöön, kaytannossa 2H+K ja tilaa hurjasti. Ei paha 125$/yö.

_MG_9934

_MG_9936

_MG_9937


Seuraava päivä

1 Kommentti