9:16 Viimeinen päivä! Jätetään kamat hetkeksi mestoille ja mennään johonkin pyörimään klo 12 asti, sitten kentälle odottamaan.

10:20 Jätettiin avaimet vartijalle ja kaikki kamat tämän hellään huomaan. Sitten paineltiin läheiseen ‘wichcraftiin idlaamaan kunnes 12 tienoilla pitää sitten painella jo Newarkia kohti, kamoja kun ei järkevästi oikein saa säilytettyä missään eikä niiden kanssa oikein voi liikkuakaan.

13:58 Kentällä ollaan, terminaalit on aika pieniä Newarkilla (ainakin B-terminaali) eikä jengiä kauheasti kiinnosta kuka maasta lähtee :) Matka selvästi loppuu samaan tyyliin kuin alkoikin, ulkona on kauhea sade.

_MG_0183

19:08 Ilmassa ollaan, kone on astetta parempi kuin tullessa. On omat näytöt, leffoja mistä valita (tosin ne pyörivät automaattisesti) yms. viihdyketta.

2009-07-24 – Perjantai
7:33 Heja svärje! Arlandassa on aika hyvännäköisiä tax-free kauppoja.

10:55 Jee suomi! Eikä tullissakaan ollut jengiä pälyilemässä.

13:01 Jee koti! Muuten meni paluu hyvin, paitsi iPod tippui taksiin, hokattiin se siinä 20 minsaa taksin lähdön jälkeen. Soitto Vantaan taksiin ja neiti löysi kyseisen taksin, sekä yhdisti puhelun siihen. Taksi oli kerennyt jo Flamingon tolpalle, joten sovittiin että se kuljettaa mielikuvitusmatkustajan takaisin siihen mihin se meidät jätti. Koko spektaakkelille tuli hintaa 12 euroa.

New Yorkin kohteet

View Käytyjä paikkoja in a larger map

Bostonin kohteet

View Käytyjä paikkoja in a larger map

_MG_0185
Ja tavaraahan matkalta siis löytyi!

[5] Kommenttia