Itärintama raikaa

Testattiin Villen kanssa vähän memoirin Eastern Fronttia, tietty suomussalmen skenaariota. Historiallisesti homma meni vähän päin seiniä. Ekassa pelissä ohjastamani Suomalaiset unohti sukset kotiin (en muistanut, vaikka säännön pelin alussa selitin, että hiihtomiehet liikkuu pikkasen ripeämmin kuin tavalliset tallaajat) ja peli päättyi 6-5 venäläisten hyväksi.

Sitten vaihdettiin puolia ja alku oli aivan himmeää teurastusta meikän punakoneelle. Lopussa matka vähän hyytyi ja lopputulos oli 6-5 meikän hyväksi. Eli yleisesti tasuri. Jossain vaiheessa tarvii testata muitakin skenaarioita, vähän tossa Eastern Front lisärissä haittaa, että alkuperäinen boxi menee tosi täyteen ja tavaroita tarvii alkaa säilömään jo muualle.

Lautapelejä

Viime päivinä tuli myös hakattua kaikkea muuta. Caylus kyllä porasi tiensä sydämeen, aivan reilusti parasta tällä hetkellä. On ollu niin hienoja matseja sen kanssa, että huh. Peli on vielä joka kerta niin pirun erilainen, tulee melkein mieleen joku Civilizationin aloittaminen, jossa alkuunsa pelaajaa ympäröi pelkkä fogi ja siinä sitten lähtee hakemaan, että mitäs sitä sitten tekisikään ja mihin suuntaan lähtisi. Pari ekaa peliä on Cayluksen kanssa ollut vähän hakemista, mutta viime pelissä taisin selviytyä kolmanneksi kunnon pelureiden seurassa, mikä oli ihan kivaa.

Sitten pistettiin noitaa rovioon Witch Trialissa, joka on näitä cheapassin pelejä. Eipä siinä ihmeempiä, mun mielestä aika hauska idea; syytetään ja puolustetaan noitia, kerätään todistusaineistoa suuntaan ja toiseen yms. härökortteja. Pielessä on vaan aika oleellisia juttuja. Ekaksi peliksi se kesti vähän liian kauan ja oikeudenkäynnin aikana muut pelaajat syyttäjää ja puolustajaa lukuunottamatta on katselijan roolissa. Eli kesto/laatu-suhde on aika pielessä ja peli tuntui painottavan syyttämistä enemmän. Kaikki muut noidat paloi roviolla paitsi yksi, joka pääsi vapaaksi. Sekin sen perusteella, että kuten aika moni muukin oikeudenkäynti, tämä sovittiin suljettujen ovien takana, mutta jury oli vaan myötämielinen noitaa kohtaan sillä hetkellä.

Sitten vedettiin kaapista vanha kunnon Titan – The Arena, jossa perinteikkäästi rökitettiin turpaan pöydän uutta tulokasta. Taisin kolmanneksi tulla pelissä. Residentti strategiamestari oli hetken aikaa pihalla kun peli oli vähän kaoottista. Eipä siinä kauheasti eteenpäin näe :-)

Muuta

Tuli DS Lite hommattua tuossa, about samana päivänä kun vanhasta pääsin eroon. Oli vähän vaikea pelata sillä vanhalla kun Igda-illassa testasi liteä. Vaivasi koko ajan sellanen fiilis, että miten tässä vanhassa on näin pimeä näyttö. Nojoo, kiva vehje. Muistuttaa vanhoja Game & Match -pelejä, on kevyt, valoisa ja kädelle vähän parempi. Äänetkin tuntuu mojovimmilta. Tuli siinä samalla hommattua Wario Ware Touched ja Brain Training mikä oli ihan vinkeä.

Seuraavankin arkiviikon päivät on aika avonaisia, ens vloppuna Kauhavalle ja sitä seuraavana DM:n keikalle, sitte alkaakin lapin ja pohjoismaiden reissailut seuraavaksi kolmeksi viikoksi. Loma on jees :)

1 Kommentti