11:47 Tuli etsittyä aamulla sateen seassa halpaa laukkukauppaa. Joskus aiemmin mielestäni sohossa näin jonkun kadunvarsimainoksen missä puhuttiin 10-15$ laukuista, mutta nyt ei kyllä moista vastaan tullut.

Tänään ei mukana kameraa ollutkaan, joten harvat kuvat on kännykällä otettuja :)

Pari ekaa pelkästään laukkuihin erikoistunutta kauppaa ei matkalaukkua juuri alle 85-100$ myyneet, mutta on se aika hurja hinta peruslaukusta.

Sitten löytyi joku keskeneräinen kauppa, jossa baltialaismainen mies oli valmis lyömään hintansa aivan läskiksi. Jos laukku maksaa hintalapussa 129$ saa sen 60-70$. Samanlaisia tarjouksia oli aiemminkin, mutta parhaimmillaan puhuttiin miltei 70% alennuksista. Pistää miettimään, että mikä se profit margin oikein on laukkukaupassa.

Koska peruslaukku olisi kohtuu turha tämän reissun jälkeen, ostin enemmän putkikassimaisen, pyörillä varustetun laukun. Sille on käyttöä myöhemminkin.


12:47
Käytiin postissa ostamassa postimerkkejä ja lyötiin kortit postiin, jonka jälkeen mentiin omille teillemme haahuilemaan.

13:52 Complete Strategist on New Yorkin lautapelimesta jolla on näemmä sivukonttori mm. bostonissa. Kaupassa on roolipelejä, miniatyyripelejä ja lautapelejä kattoon asti hyllyillä, jotka kiinnitykseen nähden näyttävät hieman… Heikoilta.

Ehkä se ominainen osa näin europelaajan näkökulmasta on se kattava sotasyrategiapelien valikoima, mikä on tietty niin periamerikkalainen juttu kuin vain voi olla. Europelit on vain hitusen halvempia kuin euroopassa vaikka taala onkin halpa, joten mitään löytöjä en tehnyt. Harmi kun Small Worldistakin oli painos loppu.

16:06 Union Squarella taas; Barnes & Noblessa oli kaikki Criterionin dvd:t -50% alennuksessa, joten mukaan tarttui jokunen, sekä Entouragen vitoskausi. Muuten kyllä sarjat ja DVD:t on selvästi astetta kalliimpia kuin netissä.

Forbidden Planetista tuli ostettua pari sarjista lisää, tällä taalalla tuntuu ihan järkevältä. Suomessa tulisi ostettua amazon.comista, jonka myötä pitäisi maksella vielä postikuluja.

comic
Vasemmalla ylhäällä CS:n valikoimaa
oikealla ylhäällä tv-sarjan mainos
Vasemmalla alhaalla Scientologien testipiste testereineen
oikealla sateista Times Squarea

16:40 Corner Bistro on Greenwich Villagessa sijaitseva pieni kulmakuppila, jossa myytävä Bistro Burger on paras purilainen ikinä :) Hommassa ei ole turhaa hienostelun makua, purilainen syödään käsin ja pahvilautaselta, mutta näin voikin todella keskittyä siihen purilaiseen.

Bistro Burger on noin 10-15 senttiä riippuen pekonin (crisp) asettelusta, sisällä on 3cm korkea pihvi yms. Perinteisiä purilaisaineksia. Oli pakko syödä kaksi, oli niin taivaallisen hyvää :D Kandee tosin huomata, että paikassa kelpaa vain kylmä käteinen.

burger
Vasemmalla ylhäällä purilainen #1, oikealla #2 – Alla paikka johon tiedät mennä kun olet nykissä

18:06 Piti vielä tsekata Times Squaren Midtown Comics mikä on kyseisen lafkan päämaja. Eroa itäiseen kauppaan ei kauheasti ole, yhtä isolta vaikutti.

Forbidden Planet ja Midtown comics tukevat toisiaan aika hyvin. Midtownissa on todennäköisesti useampi kopio liikenteessä kun taas FP:ssa on ehkä pykälän indiemäisempi henki. Molemmista voi kuitenkin hitusen valtavirrasta poikkeavia löytöjä.


Seuraava päivä

1 Kommentti