360voice.com on palvelu, joka luo automaattisesti blogia ja tilastoa pelaajan 360-pelikokemuksista. Se kertoo niin uudet saavutukset gamerscoren suhteen kuin vaihdetut avatar-kuvatkin. Gamerscoresta saa kivoja graafeja ja mukana on tietty lista top-peleistä. Tilin aktivointi kestää pari päivää, mutta sen jälkeen tietoa alkaa tulemaan Gamertag-profiilin sivuille.

Oma gamerscore on viimeaikoina vähän noussut. PGR3 tuli pelattua eilen läpi ja Oblivion on mages guildin loppua lukuunottamatta läpitahkottu. Eipä gamerscore silti ole kovin hääppöinen hieman kovemman luokan pelaajiin nähden.


Alkujaan en kauheasti lämmennyt PGR3:lle, mutta se oli loppujen lopuksi varsin nautittava kokonaisuus vetää läpi. Loppuskaboissa ajettavat Nürburgringin tiukat kisat meni jo todella zone-ajoksi varsinkin kun 360:n dashboard soitteli omaa musiikkia pelin ääniraidan sijaan. En ole aikoihin ollut vastaavalla tavalla uppoutunut peliin. Hämmästytti oikein itseänikin kuinka hyvin sain ajolinjat pidettyä, vaikken mielestäni ole kovin hääppöinen peliautoilija.

Seuraavaksi onkin vaa’alla josko sitä hankkisi Test Drive Unlimitedin. Vähän kiikun kaakun demon perusteella. Ajettavuus ei ole ihan paras mahdollinen, mutta moninpeli on todella hienosti toteutettu. Pelaaja on jatkuvasti Livessä ja kahdeksan lähintä pelaajaa haetaan noin 1.2 kilometrin säteeltä pelaajan tietoisuuteen ja kesken kaiken näitä pelaajia voi haastaa skaboihin jostain summasta rahaa ja maalin voi valita mielensä mukaan. Itse peliinhän on mallinnettu Oahun saaren tieverkosto tuskallisen tarkasti.

Ei Kommentteja